Pentru un viitor verde și curat

Suntem preocupați de viitor, iar energia verde face parte din prioritățile noastre. Energia verde înseamnă o responsabilitate și o calitate sporită a vieții, dar și un proces provocator de schimbare a mentalităților, iar compania SOLPRIM, își dorește să aibă un cuvânt important de spus în tot acest proces. Pentru o sustenabilitate crescută, o mare parte din investițiile viitoare, pentru creșterea companiei noastre, vor fi direcționate către producția de energie regenerabilă în parcurile fotovoltaice.

Pe o piață competitivă, precum piața românească, sectorul energiei regenerabile poate constitui, într-adevăr, o prezență majoră pe piața europeană de energie. Crearea unei piețe unice europene se află în centrul prosperității Europei și ar trebui să fie factorul decisiv în schimbarea sectorului energetic european.

Pe o piață europeană deschisă și competitivă, sectorul energiei din surse regenerabile, astfel cum a fost format în contextul actualului cadru de reglementare, ar trebui să poată prospera.